Dimsum Halal Buatan Muslim

Paling HOT di Asia

AKHIRNYA, INILAH DIMSUM HALAL BUATAN MUSLIM PALING HOT DI MALAYSIA. DIBUAT DARIPADA BAHAN-BAHAN KHAS YANG SEMULAJADI, PASTI HALAL, TANPA PENGAWET & CONFIRM MENYENGAT. TERSENYUM SAYA BILA DAPAT BERIKAN HEALTHY ‘FAST FOOD’ YANG MUDAH DISEDIAKAN UTK FAMILY TERSAYANG.. 

Best betul, sekarang tak perlu berpenat lelah semata2 nak enjoy dimsum halal. Buka je freezer, kukus 10 minit, terus boleh nikmati dimsum syiok yang ketagih baq hang! Sebelum ni, jenuh kena Google resepi, nak buat pulak leceh yang amat. Yang ada kat market pun kena hati2, yelah nak Halalan Thoiyyiban kan? Nasib baik budak-budak Tomataste bawa resepi ori dari China ke sini.. Alhamdulillah, hati rasa lebih tenang sekarang, dengan bahan-bahan Halal yang semulajadi, tanpa bahan pengawet dan tanpa trans-fat; Ini barulah namanya Healthy Snack yang besih, suci, terbaik dari ladang!

7 KELEBIHAN DIMSUM & PAU TOMATASTE

 100% BAHAN-BAHAN YANG HALAL. Anda tak perlu risau dgn kesucian bahan mentah yang kami guna. Sbg Muslim, kami juga responsible utk make sure setiap bahan mendapat pengiktirafan Halal dari badan2 yang sah. InsyaAllah, enjoylah dimsum dan pau anda tanpa was2.

 RESEPI YANG DISESUAIKAN DENGAN CITARASA NUSANTARA. Kami menuntut dengan sifu masakan dari China selama setahun. Dan kami akui, citarasa di China tak sama dgn kita, disamping membawa original favorites, kami adaptasi citarasa asli dgn rasa moden yang lebih hip sprt butter chicken dan beef ravioli yang memukau. Dgn RnD kami untuk membawa lebih lagi rasa yang best2, anda takkan rasa bosan dengan produk Tomataste!

 BAHAN-BAHAN SEMULAJADI YANG SEGAR. Kami dptkan bahan2 mentah baru setiap hari, dan kami juga tak fokus untuk dapatkan bahan mentah yang murah semata2, kualiti bahan mentah menjamin rasa dan khasiat produk kami. Jadi setiap gigitan yang anda nikmati adalah yang terbaik dari ladang.

 TANPA BAHAN PENGAWET DAN KIMIA BERBAHAYA. Biasanya produk frozen dan makanan proses ni bnyk guna binding agent dan pengawet yang kita tak tau apa kesannya pada badan. Kami pastikan dimsum dan pau kami bebas dari bahan2 tersebut esp setelah kami rujuk dengan MARDI. Dengan produk Tomataste, anda bukan saja dpt khasiat, yang penting tak ada benda ntah apa2 masuk ke dalam badan anda, suami dan anak2.

 MENGGUNAKAN REAL BUTTER BAGI JUSTICE PAU! Kami tak mainlah dengan marjerin. Untuk dapatkan aroma butter yang lemak dan lazat, kami hanya gunakan bahan yang terbaik. Anda pasti akan puas hati dengan pau killer kami yang krispy di luar dan lembut dan wangi di dalam.

 TANPA LEMAK-TRANS. Kami tak suka amik shortcut. Dgn memilih utk tak menggunakan Shortening dalam tepung dan hanya menggunakan Real Butter, kami pastikan produk kami BEBAS Lemak-Trans yang boleh menaikkan risiko diabetis, strok dan lemah jantung. Keep Calm & Enjoy our Dimsum & Pau 

 2 JENIS KEJU PREMIUM BAGI BEEF RAVIOLI DUMPLINGS. Walaupun kami dapatkan resepi dari China, kami juga berinovasi untuk menambah citarasa dari negara lain seperti Itali. Dengan menggunakan keju Mozarella dan Parmesan yang Premium, anda bukan sahaja dapat merasai gigitan keju asli, tetapi dapat juga memvariasikan cara menikmati dimsum anda dengan cara lain seperti menggunakan sos pasta dan carbonara.

Antara produk yang disediakan:

Dimsum Halal

Set Dimsum yang lazat sehingga ke gigitan terakhir. Dumpling dan Shiaomai dengan resepi original dan fusion. Pelbagai pilihan yang tepat untuk anda sekeluarga.

Justice Pau

Pau Pan Fried Xinjiang yang crunchy diluar dan lembut di dalam. Intinya penuh, menggunakan Real Butter yang beraroma. Makan sebiji pun boleh kenyang.

Kambing Perap Frozen

2 set Kambing yang diperap dengan rempah ratus khas dari Xinjiang, China. Pasti menjilat jari. Cubalah.

Jagung Celup Tepung

Snek Puff jagung yang, rangup, chewy dan di tambah dengan rasa krim jagung yang lemak berkrim. Sesuai sebagai dessert yang di makan dengan asikrim.

Senarai harga produk kami:

Apa kata customer kami:

“Menu utk dinner mlm ni..Dumpling and Mee Sua Soup akhirnya dpt rasa huhu. Tq dik mmg sedap. Paling cepat dan senang prepare.. sedap  ? ? ? ? ? ”
~ Ariesya, PJ
“Dah try yg daging, Sedap ? kalau masak sup makan dgn dumpling sedap anak2 suka ????
~ Pn Ayu, Seksyen 24, Shah Alam
“Askum saya da masak dah, Sedaapppppppppppppp gemok ngan penuh plak tu isi. Sgt berbaloi. Tqqqq so muchhhh will promote kat tmpt keje plak”
~ Salwa, Taman Kinrara
“Wc saya beli ? Sedap sungguh bos ???… lm dh nk beli asik lupe je nk order..nt habis ni nk order lgi.. ”
~ Cik Wan Anis, Bukit Naga

Shah Alam (HQ)

Selayang

Kajang

Bangi

Tanjung Karang

Cheras

Kapar

Nilai

Kerteh

Paka

Puchong

Kuala Lumpur

Rawang

Meru

Gombak

Sungai Buloh

Pandamaran

Bachang

Sungai Rambai

Tanjung Malim

Seri Iskandar

Teluk Intan

Putrajaya

Chukai

Puncak Alam

Pulai

Klang

Raub

Bentong

Ipoh

Sungai Petani

Hubungi Agen Kami Di Nombor berikut.

MINIMUM ORDER 3 PAX

FREE DELIVERY di SHAH ALAM Seksyen1-25

LAIN KAWASAN Caj delivery RM2 – RM15 mengikut jarak dan kemampuan agen

HQ (SHAH ALAM)

012 315 5545

KLIK UNTUK ORDER

WILAYAH PERSEKUTUAN (KL/PUTRAJAYA)

KUALA LUMPUR
013 427 8758 (Athirah)
(Stokis) KLIK UNTUK ORDER
PUTRAJAYA
012 969 3944 (Mimi)
KLIK UNTUK ORDER
WANGSA MAJU / TAMAN MELAWATI
017 362 6451 (Athirah)
KLIK UNTUK ORDER
MUZIUM DI RAJA KL
019 340 2716 (Zulia)
KLIK UNTUK ORDER

Damansara / Kota Damansara

SETIAWANGSA
016 444 6872 (Puan Wan)
KLIK UNTUK ORDER

SELANGOR

SHAH ALAM (USRAH MART)
016 906 0100 (Syazwan)
KLIK UNTUK ORDER
SHAH ALAM (Seksyen: 13,20)
012 375 5199 (Aisyah)
KLIK UNTUK ORDER
SUBANG JAYA
017 341 9371 (Maizatul Ahmad)
KLIK UNTUK ORDER
KLANG (BATU BELAH, MERU, KAPAR)
018 773 3630 (Zahir)
KLIK UNTUK ORDER
BANDAR KLANG
019 280 8680 (Puan Siti)
KLIK UNTUK ORDER
PUCHONG (TAMAN KINRARA)
019 289 5738 (Nurfarah)
KLIK UNTUK ORDER
SELAYANG, GOMBAK,
BATU CAVES, UKAY PERDANA
013 232 5844 (Azri)
(Stokis) KLIK UNTUK ORDER
RAWANG
013 427 8758 (Athirah)
(Stokis) KLIK UNTUK ORDER
BANDAR BARU BANGI
013 332 1600 (Noura@Azah)
KLIK UNTUK ORDER
BANGI, KAJANG
012 969 3944 (Mimi)
KLIK UNTUK ORDER
KAJANG (KAJANG PRIMA)
012 229 4579 (Norhayati)
KLIK UNTUK ORDER
BANDAR PUNCAK ALAM
019 340 2716 (Zulia)
KLIK UNTUK ORDER

JOHOR

MUAR
019 364 2713 (Khazemah)
(Stokis) KLIK UNTUK ORDER
PULAI, SENAI, ISKANDAR PUTRI
017 734 4725 (Ayumi)
KLIK UNTUK ORDER

KEDAH

SUNGAI PETANI
019 474 5388 (Ana)
KLIK UNTUK ORDER

KELANTAN

KOTA BAHRU
017 903 7026 (Abirah)
KLIK UNTUK ORDER

MELAKA

BACHANG
011 2121 8667 (Zuraini)
KLIK UNTUK ORDER
SG RAMBAI
019 364 2713 (Khazemah)
KLIK UNTUK ORDER

NEGERI SEMBILAN

BATU KIKIR
014 216 9280 (Ainun Mardhiah)
KLIK UNTUK ORDER
PORT DICKSON
010 366 9041 (Wana)
KLIK UNTUK ORDER
SEREMBAN, SENAWANG, NILAI
019 678 9237 (Farah)
(Stokis) KLIK UNTUK ORDER

PAHANG

RAUB
012 229 4579 (Norhayati)
KLIK UNTUK ORDER
KARAK, BENTONG, MEMPAGA
016 907 3874 (Cik Epa)
KLIK UNTUK ORDER

PERAK

IPOH
014 308 2545 (Ana)
KLIK UNTUK ORDER
TG MALIM, BEHRANG, SLIM RIVER
016 615 8287 (Abd Rahim)
KLIK UNTUK ORDER
TELUK INTAN
017 302 2341 (Aishah)
KLIK UNTUK ORDER

TERENGGANU

KERTEH
019 655 5495 (Maizatul)
KLIK UNTUK ORDER
HULU TERENGGANU
019 753 2308 (Husna)
KLIK UNTUK ORDER

Atau lawati HALAL MART BERDEKATAN ANDA

HARGA MUNGKIN SEDIKIT BERBEZA

KLIK GAMBAR UNTUK PERGI

KUALA LUMPUR

Aneka Frozen Kg Baru

PUTRAJAYA

Az-Zain Putrajaya

SELANGOR

Shah Alam / Bukit Jelutong / Kota Kemuning

Tomataste Foods HQ Seksyen 7

Ramly Halal Mart Seksyen 2

Usrah Mart Seksyen 3

DN Frozen Mart Seksyen 3

Az-Zain JPS Seksyen 4

GMH Halal Mart Seksyen 7

Pasaraya i Mesra Mart Seksyen 7

Alam Frozen Seksyen 7

AgroBazaar Kedai Rakyat Seksyen 11

Global Sufi Halal Mart Seksyen 13

Az-Zain Seksyen 15

Bazaar Kurma Malik Mohd Seksyen 19

Az-Zain Subang Impian

GoHalal.com.my Showcase Bukit Jelutong

Az-Zain Bukit Jelutong

Klang

Az-Zain Klang Sentral

Az-Zain Bandar Putera 2

Petaling Jaya / Kelana Jaya

Pasar Mini Ainul Halalmart Kelana Jaya

Damansara / Kota Damansara

Az-Zain Kota Damansara

Khadeejah Halal Frozen Food Damansara Damai

Sungai Buloh / Saujana Utama

BinWaharp's Grocer Saujana Utama

No 6G, Jalan Seroja 1/6,
Sungai Buloh Country Resort,
Saujana Utama, Sungai Buloh,
47000 Selangor

Waze: BinWaharp’s Grocer

KLIK UNTUK PERGI

Puchong / Seri Kembangan

Az-Zain Lestari Perdana

139, jalan 7/2, kinrara uptown, Lestari Perdana, 43300 Seri Kembangan, Selangor

KLIK UNTUK PERGI

Puncak Alam

Abi Halal Mart Puncak Alam

No. 14-1&2, Jalan Dataran Suria 15/7/2,
42300 Bandar Puncak Alam
Waze: Abi Halal Mart

KLIK UNTUK PERGI

Az-Zain Puncak Alam

No. 23, Jln Dataran Suria 15/7/1,
42300 Bandar Puncak Alam
Waze: Az-Zain Puncak Alam

KLIK UNTUK PERGI

Bangi / Kajang

Bin Hassan Tayyibah Mart Bandar Puteri

5-G Jalan Puteri 2A
43000 Kajang

Waze: Bin Hassan Tayyibah Mart

KLIK UNTUK PERGI

Prima D'Halal Frozen Shoppe Kajang

No. F-15-GA, Jalan Prima Saujana 2/D, Seksyen 2,
Taman Prima Saujana, Kajang, 43000 Selangor

Waze: Prima D’Halal Frozen Shoppe

KLIK UNTUK PERGI

Barakah Halal Mart Bangi

No. 5G, Shoplot Villa Tropika Apartment, Taman Tropika
Kajang, 43000 Selangor

Waze: Barakah Halal Mart – Bangi

KLIK UNTUK PERGI

Yakin Halal Mart Bandar Baru Bangi

58, Jalan 7/7b, Seksyen 7, 
43650 Bandar Baru Bangi, Selangor
Waze: Yakin Halal Mart

KLIK UNTUK PERGI

Selayang / Gombak / Ampang

PERAPIM Mart Gombak

29, Jalan SG 1/1, Taman Sri Gombak,
68100 Batu Caves, Selangor
Waze: PERAPIM

KLIK UNTUK PERGI

Al-Iman Muslim Mart Gombak

7, Jalan SG 3/10, Taman Sri Gombak, 68100 Batu Caves, Selangor

Waze: al iman muslim mart

KLIK UNTUK PERGI

Az-Zain Taman Bukit Indah

21-G, Jalan Medan Bukit Indah 2, Taman Bukit Indah, 68000 Ampang, Selangor

Waze: Az-Zain Taman Bukit Indah

KLIK UNTUK PERGI

NEGERI SEMBILAN

Al-Wasilah Halal Mart Nilai

No. 5, Jalan Dahlia 6, Nilai Impian,
71800 Nilai, Negeri Sembilan

Waze: Al-Wasilah Halal Mart

KLIK UNTUK PERGI

Masbukti Seremban 2

116, Jalan S2 F2, Garden Homes,
70300 Seremban, Negeri Sembilan
Waze: Masbukti S2

KLIK UNTUK PERGI

MELAKA

H.T. Mart Bukit Baru

G-1, Jalan PNBB 2, Pusat Niaga Bukit Baru,
Bukit Baru, 75150 Melaka
Waze: Hadramawt Palace Melaka

KLIK UNTUK PERGI

Rafi Frozen Cheng

Lot 1344 Jalan Semabok, Lebuh AMJ
Cheng, 75050 Melaka
Waze: Mohamad Rafi Leman

KLIK UNTUK PERGI

TERENGGANU

Az-Zain Kerteh

Jalan Persekutuan Kemaman – Dungun,
Kg Cabang Baharu, 24300 Kerteh, Terengganu

Waze: Az-Zain Kerteh

KLIK UNTUK PERGI

Aufi Mart Paka

Lot 5514, Jalan Besar Paka,
23100 Paka, Terengganu

Waze: AUFIMART

KLIK UNTUK PERGI

IrZI Halal Mart Chukai

Tingkat Bawah, Lot 18260, Jalan Air Putih, Kampung Jaya, 24000 Chukai, Terengganu
Waze: IRZI HALAL MART

KLIK UNTUK PERGI

Boleh juga didapati di PORTAL ONLINE berikut

MEDIA

Jom Try! Pasta Dumpling Beef Ravioli

Jom Try! Sup Sayur Dumpling

Jom Try! How to make Justice Pau

Jom Try! Cara membuat Dumpling (Shiaomai)

Jom Try! Masak Dimsum kat Opis!

Senarai Produk

Gimme some Tomataste Dimsum

Sinar Harian

JAWATAN KOSONG

(Staff Production)

– Membantu Dalam Proses Membuat Makanan Frozen (Persediaan, Pembuatan dan Pembungkusan)
– Muslim (any race)
– Mengemas Kawasan Production
– Membantu menjaga booth/kedai (jika perlu)
– Bekerja 5 Hari Seminggu
– Masa 10pg-7ptg
– OT jika lebih masa
– Wanita Sahaja
– Di Seksyen 7 Shah Alam
– Sila Whatsapp untuk response segera

– RM 40 Sehari, Gaji dibayar mingguan

Mohon Like :)